KIDSRUN….. Wie neem jij mee???

TOOOOOEEEETTT….en weg waren ze! 240 kinderen stoven op hun snelste schoenen de hoek om, om zo snel mogelijk die prachtige medaille op te halen. Wat een mooi gezicht. Gespannen hoofden van ouders….harde juichkreten als hun kroost de finish nadert. Verbeten koppies die nog een extra sprintje trekken voor de eer……het was weer GENIETEN!!!! Jullie mogen allemaal heel trots zijn op jullie prestatie! Check hier voor mooie foto’s

ReneCoenseFotografie-0326

ReneCoenseFotografie-0138

KLIK  HIER OM JE IN TE SCHRIJVEN VOOR DE GEZELLIGE KIDSRUN! Alle eerdere edities bewijzen dat meedoen met de kidsrun erg leuk is! De kinderen lopen hard en enthousiast en  wat een enthousiaste aanmoediging kregen al die sportieve kinderen!  Na afloop een mooi gevulde goodiebag, een prachtige medaille en voor de allersnelsten zelfs een beker! Er zijn dit jaar maar liefst 250 startbewijzen voor de jongste sportievelingen!

ReneCoenseFotografie-0290

Altijd al een startnummer met je eigen naam willen hebben? Schrijf je dan in vóór 6 juni!
Sta je ook al weer te trappelen om mee te doen aan de Engelenrun Kidsrun? In 2017 lieten bijna 250 kinderen zich van hun sportiefste kant zien, onder aanmoediging van drommen enthousiaste ouders. Dus trek zelf je fijnste hardloopschoenen aan en vraag al je vrienden en klasgenoten om ook dit jaar weer een lekker stukje mee hard te lopen. De route is 1200 meter lang, met een knipoog naar onze eerste allereerste editie, die in het teken stond van Engelen 1200. Als je je inschrijft, staat dit je te wachten:
Als je je voor 6 juni inschrijft, krijg je een mooi startnummer met je eigen naam erop.
Ook voor de jongste sporters wordt voorzien in een officiele tijdregistratie, dus je weet precies hoe snel je bent!
Er zijn 3 runs voor verschillende leeftijden, met bekers voor de winnaars.

Screen Shot 03-15-16 at 01.37 PMPlus Mulder is de trotse sponsor van de KIDSrun, dus het ontbreekt ons niet aan ons natje en ons droogje om onze krachten weer aan te sterken!

Deelname aan de KidsRun 2018 kost €3,00 per startnummer als je je inschrijft voor 8 juni.  Je kunt je -ALS ER NOG STARTBEWIJZEN ZIJN- tot een half uur voor de wedstrijd nog inschrijven. Dan kost je startnummer €4,00.  Je krijgt een mooi startnummer, een prachtig parcours, een gave medaille en wie weet zelfs wel een heuse beker!  Bij de finish ontvang je een leuke goodiebag met leuke verrassingen.
We starten in 3 verschillende leeftijdscategorieën:

  • Een spetterende warming up wordt verzorgd door TopFit om 10.45 uur.
  • kinderen van 4 tot 6 jaar starten om 11:00 uur
  • kinderen van 7 tot 9 jaar starten om 11:15 uur
  • kinderen van 10 tot 12 jaar starten om 11:30 uur
  • Prijsuitreiking om 11.45: Voor elke leeftijdscategorie is er een beker voor de 3 allersnelste lopers!

Route
De KidsRun start en eindigt bij de voetbalkantine van FC Engelen op ons Engelerhart. Vraag vooral ouders, opa’s, oma’s, buren, vrienden en bekenden om zo veel mogelijk langs de kant aan te moedigen. Hoe meer applaus, hoe harder er gelopen wordt! Voor de jongste sportievelingen geldt dat papa of mama natuurlijk best mee mag rennen.

Screen Shot 02-29-16 at 03.31 PM

Klik voor inzoomen op de Kidsrun route op de foto

KLIK HIER OM IN TE SCHRIJVEN VOOR DE GEZELLIGE KIDSRUN!