Vrijwilligers

Bij de Engelenrun werken 125 (!) fantastische vrijwilligers keihard en gezellig samen om van de Engelenrun een succes te maken. En omdat het een hardloopfeest is, hebben velen van hen hier zo van genoten dat ze zich spontaan weer gemeld hebben! Namens de organisatie al bij voorbaat hartelijk dank voor jullie enthousiasme. Ook dit jaar kan de Engelenrun  niet worden georganiseerd zonder de inzet van vrijwilligers.
Wil je op 14 juni 2020 ook meehelpen tijdens dit loopfestijn, laat het ons dan weten! Wij kunnen alle hulp en inzet gebruiken. Er is van alles te doen: uitgifte startbewijzen, klaarmaken van de route, ophangen van spandoeken, drinkposten bemannen.
Laat je gegevens hier achter en we nemen contact met je op! Ook als je je vorig jaar hebt ingezet en hebt aangegeven weer mee te willen helpen, wil je ons dat dat even per mail laten weten?  Namens alle hardlopers alvast hartelijk dank voor je inzet! Voor vragen en aanmelden als vrijwilliger:  vrijwilligers@engelenrun.nl

Een tot twee weken voor de Engelenrun is er een datum voor de informatie-avond voor de vrijwilligers en verkeersregelaars.  Als je hebt aangegeven te willen helpen, brengen we je hiervan per mail op de hoogte.  Nadien zorgen we er weer voor dat we alle vrijwilligers passend zullen bedanken voor hun inzet. Op een nog nader te bepalen datum gaan we gezellig napraten en even proosten op een geslaagd evenement!

Voorproefje van onze fijne vrijwilligersinformatieavond in 2019:  Wij keken of het er nog in zat: de juichgarantie! Oordeel zelf… wij vinden onze TOPvrijwilligers nu al geslaagd!