recensies 2018

Wij kunnen je vertellen hoe leuk het is, die Engelenrun. Wie kunnen dat beter dan onze lopers zelf? Lees hier wat zij melden na deelname aan onze Engelenrun op 10 juni 2018! We kregen 235 reacties binnen 2 dagen! Die staan BOL van de complimenten. Als belangrijkste kracht werd benoemd dat

  • de organisatie super professioneel, maar toch gemoedelijk en gezellig is,
  • dat de lopers centraal staan en
  • dat iedereen die deel uitmaakt van de Engelenrun een lach op zijn gezicht heeft en je aanmoedigt of vriendelijk benadert.
  • We zeiden 100% juichgarantie. Jullie KREGEN 100% juichgarantie. Oprechte juichgarantie!

Een bericht van onze favoriete bloggende, hardloopmama Kim. Een gouden hart, gouden benen en een gouden pen!!!!!!  klik hier voor haar liefdesverklaring aan onze Engelenrun. 

  • Het kan ook met veel minder woorden. Wij waren erdoor geraakt. Want dit is wat wij zijn:
  • Vandaag heb ik voor de eerste keer jullie prachtige Engelenrun gelopen. Ik moet zeggen dat ik al jaren wedstrijden loop en heb er inmiddels héél véél gelopen in binnen én buitenland! Maar wat ik vandaag in Engelen heb ervaren heb ik persoonlijk nog nooit meegemaakt. Jullie maken van de Engelenloop een feest voor lopers en toeschouwers! De loper centraal maken,zorgen voor ideale omstandigheden én een gulle lach van ALLE vrijwilligers is de droom voor elke organisatie. En daar zijn jullie met lof in geslaagd! Waar een kleine club in een kleine plaats GROOTS in kan zijn hebben jullie met z’n allen bewezen! En daar ben ik jullie enorm dankbaar voor! Wat zou het mooi zijn als jullie volgend jaar duizend lopers kunnen ontvangen,dat verdiend het evenement! Ik ben er weer bij,dat is zéker! Geniet van jullie succes en nogmaals gefeliciteerd met het prachtige resultaat!
  • Ik was ook een van de 750 gelukkigen. Het was een speciale ervaring en wel hierom: het parcours was eigenlijk niets bijzonders, eigenlijk gewoon twee rondjes langs de randen van een mooie wijk. Maar het bruiste aan alle kanten, iedereen liep met een glimlach, alles straalde vriendelijkheid uit. Er stond een man bij de finish die iedereen luid juichend binnenhaalde, TWEE KEER vanwege die twee rondjes. Bij de Sambaband het dichtst bij het terrein stond de vrijwilligster keihard mee te dansen, de hele tijd. Buiten werden hamburgers gebakken, ook weer door een glimlachend meisje, afrekenen kon binnen. Geen lange rijen……nergens, 8 waterpunten op dat korte stukje ( ik ga in september een run van 44KM doen, daar zijn er 3 ). Het meest verrassende was dat mijn vrouw, die normaal naar een run altijd zo snel mogelijk in de auto wilt zitten, nu vermeldde dat we nog even bleven zitten op de trap! Ik kan nog wel een tijdje doorgaan, maar het is wel duidelijk denk ik…..het was een bijzonder leuke dag! Dank jullie wel! TOT VOLGEND JAAR!!!
  • Zo fijn….een loop die helemaal gericht is op de lopers. Niet op de sponsors. Daar kunnen een hele boel grote lopen nog iets van leren!
  • Het was inderdaad SUPER geregeld!!  Ik ben het dan ook zeker eens met alle mooie woorden!! En ik ben ook helemaal fan van de Engelenrun: wat een feestje om te lopen!!
  • Een 9,25…..gebaseerd op 235 reacties van onze hardlopers…….

En nu wil jij ook….. schrijf je in!