Programma

Jullie hebben je massaal ingeschreven! We zitten VOL! 
Zondag is er dus GEEN DAGINSCHRIJVING MEER MOGELIJK! 
Lees hier wat voor mooi hardloopfeest het wordt!

 • Ophalen startnummers zaterdag 9 Juni tussen 10:00 uur en 12:00 uur en op Zondag tussen 9:30 uur en 12:45 uur.
 • Een spetterende warming up wordt verzorgd door TopFit om 10.45 uur.Screen Shot 05-09-17 at 12.04 PM 001
 • kinderen van 4 tot 6 jaar starten om 11:00 uur
 • kinderen van 7 tot 9 jaar starten om 11:15 uur
 • kinderen van 10 tot 12 jaar starten om 11:30 uur
 • Prijsuitreiking om 11.45: Voor elke leeftijdscategorie is er een beker voor de 3 allersnelste lopers!
 • Een spetterende warming up wordt verzorgd door TopFit om 12.00 uur.
 • tussen 12.00-15.00 is er gratis fun voor jong en oud.  Schminken, een springkussen, een golfclinic door Burggolf, tafeltennis door Recrea, coole klimtoestellen van U-base, dansworkshops met hippe moves van Dansplaats, een techniekmobiel door de Schuilplaats en GRATIS gave foto’s maken in de fotobus.  
 • De Autohaarsteeg 6km engelenrun om 12.15 uur.
 • De Autohaarsteeg 12km Engelenrun om 13.15 uur.
 • Prijsuitreiking Autohaarsteeg 6km en 12km om circa 15:00 uur.
 • Vanaf 15:00 uur Afterparty om al deze geweldige prestaties te vieren. m.m.v. Blue flamingo en Sambaband Tempestade, Impulsao Maracatu en Oixango!
 • Engelenrun loterij: in ruil voor jouw startnummer, maak je kans op prachtige prijzen! 

Het startschot voor de Engelenrun vindt plaats op 10 juni 2018 om 12.15 uur (6 km) en 13.15 (12 km).  Je kunt genieten van een mooi rondje van 6 of van 12 kilometers. De run op deze afstanden wordt mede mogelijk gemaakt door Auto Haarsteeg  ,  WHC B.V.  en The Adventure.  In 2015 was de eerste editie van de Engelenrun, toen in het teken van het 1200-jarig bestaan van Engelen. Destijds startten er 175 volwassenen en bijna 150 kinderen. Inmiddels zijn er al 3 edities geweest, telkens met een hoop gezelligheid en mooie sportieve prestaties! We kijken met plezier vooruit naar de 4e Engelenrun op 10 juni 2018, waar we plaats hebben voor 500 lopers op de 6 en 12 kilometer en voor 250 sportieve kinderen! De Engelenrun biedt je de mogelijkheid te genieten van een mooie loop van 6 of 12 kilometer. Het parcours brengt je via het sportpark op het Engelerhart, langs de kastelen en de golfbaan weer terug naar het sportpark.

de 6 en 12 km Engelenrun route

Klik foto voor inzoomen op de 6 en 12 km Engelenrun

De start vindt plaats voor de “tribune” van FC Engelen op het Engelerhart, waar familie,kennissen en belangstellenden voor een geweldige sfeer zullen zorgen. Het parcours is 6 kilometer lang en wordt eenmaal of tweemaal afgelegd. We nodigen alle omwonenden en publiek uit om onze hardlopers enthousiast aan te moedigen! Blue Flamingo zorgt voor de muziek evenals de sambaband Tempestade, Impulsao Maracuta en Oixango.  Daarnaast hebben we nog twee DJ’s. Op de route zijn drie waterposten (bij Holterveste en de hoek bij Plus Mulder, en bij het Engelerpark) en bij de finish is er een flesje sportdrank en een mooie herinneringsmedaille. De spetterende warming up, verzorgd door TopFit, vindt plaats om 12.00 uur.  Het startschot voor de 6 kilometer is om 12.15 uur en de 12 kilometer start om 13.15 uur. De prijsuitreiking voor de 6 en de 12 kilometer is om 15.00 uur. De tijdregistratie is geprofessionaliseerd. Er is videoregistratie bij de finish. NB: De winnaars worden bepaald aan de hand van de volgorde van binnenkomst, onder toeziend oog van de wedstrijdleiding.

Om 16.00 hebben we voor jullie de Engelenrun loterij! Als je aanwezig bent om je startnummer aan ons te overhandigen, maak je met dat nummer gratis kans op te gek gave prijzen: Weekend cabrio rijden van Jaguar Land Rover The Adventure ‘s-Hertogenbosch, 1 minuut gratis winkelen bij PLUS Mulder of een golf clinic voor jou en 10 personen bij BurgGolf De Haverleij. Voor een link naar het reglement van de loterij, klik hier.

SFEERTJE!!!! MUZIEK!!! Dit jaar is er gezorgd voor VEEL muziek! Leuk voor onze hardlopers en ook gezellig voor het publiek!  Dus als u niet loopt, maar wel alle sportievelingen wil aanmoedigen of gewoon gezellig uw dorpsgenoten wilt ontmoeten, bekijk dan de onderstaande suggesties  voor de mooiste aanmoedigingsplekken waar een feestje wordt gebouwd:

 • Toiletmogelijkheden op de 3 en 9 km en op het sportpark bij Start en Finish.
 • Tegenover kasteel Holterveste, zorgt Plus Mulder voor een food & drinks plein. Zij zorgen voor een gezellige DJ die zorgt voor de juiste stemming bij lopers en toeschouwers en buurtbewoners. Je kunt er tot minstens 18.00 terecht voor een gratis ijsje, gratis drankje, smoothies, grillgerechten. Mocht je geen zin meer hebben om te koken na de feestelijkheden van de Engelenrun dan is dit je oplossing!
 • schuin tegenover Plus Mulder, op de hoek van de golfbaan, is waterpost 2, waar Plus Mulder zorgt voor hapjes voor de toeschouwers en Impulsao Maracuta voor heerlijke muziek.
 • Sambaband Tempestade zweept de lopers op bij de gymzaal tussen 12.00 en 14.30 en daarna tijdens de afterparty op het sportpark.
 • Blue Flamingo zorgt voor muzikale gezelligheid op het sportpark
 • Oixango zorgt voor nog meer zonnige muziek!
 • Het Engelerhart en FC Engelen stelt haar terrein en voorzieningen weer aan ons ter beschikking zodat we o.a. over kleedkamers, douches en een gezellige kantine kunnen beschikken. Er is muziek en een hapje! Zoekt u gezelligheid: wees erbij!

Kom je op 10 juni met ons meegenieten? Als loper, supporter of vrijwilliger? Tot 10 juni!