KIDSRUN….. Wie neem jij mee???

Ook dit jaar is er weer voor 250 jonge sportievelingen een startbewijs. Schrijf je HIER in. Doe je dat voor 1 juni dan staat jouw naam op jouw startnummer zodat we je nog beter kunnen aanmoedigen! Sta jij ook al weer te trappelen om mee te doen aan de Engelenrun Kidsrun? Neem al je vrienden, vriendinnen en klasgenoten mee voor 1200 meter hardloopplezier.
Al 4 jaar op een rij genieten we van enthousiaste jonge hardlopers! Vorig jaar droegen 250 jonge hardlopers met trots een startnummer! GOUD was het…die verhitte koppies die ‘even’ die medaille gingen ophalen! Gespannen hoofden van ouders, harde juichkreten als hun kind de finish nadert. Verbeten gezichten die nog een extra sprintje trekken voor de eer: het was weer GENIETEN! Wat een prestatie jongens en meiden! Met een grote smile kwamen de meesten over de finish, aangemoedigd door trotse vaders en moeders, opa’s en oma’s. Na afloop een mooi gevulde goodiebag, een prachtige medaille en voor de allersnelsten zelfs een beker!  

Screen Shot 03-15-16 at 01.37 PM

Als je je inschrijft, staat dit je te wachten: Als je je voor 1 juni inschrijft, krijg je een mooi startnummer met je eigen naam erop. Ook voor de jongste sporters wordt voorzien in een officiele tijdregistratie, dus je weet precies hoe snel je bent! Er zijn 3 runs voor verschillende leeftijden, met bekers voor de winnaars.Plus Mulder is de trotse sponsor van de KIDSrun, dus het ontbreekt ons niet aan ons natje en ons droogje om onze krachten weer aan te sterken! Deelname aan de KidsRun 2019 kost €4,00 per startnummer als je je inschrijft voor 9 juni. Bij daginschrijving kost een startnummer €5,00. Je krijgt een mooi startnummer, een prachtig parcours, een gave medaille en wie weet zelfs wel een heuse beker!  Na afloop kan je bij BurgGolf een ijsje halen. Bij de finish ontvang je een leuke goodiebag met leuke verrassingen. We starten in 3 verschillende leeftijdscategorieën:

  • Een spetterende warming up om 10.45 uur.
  • kinderen van 4 tot 6 jaar starten om 11:00 uur
  • kinderen van 7 tot 9 jaar starten om 11:15 uur
  • kinderen van 10 tot 12 jaar starten om 11:30 uur
  • Prijsuitreiking om 11.45: Voor elke leeftijdscategorie is er een beker voor de 3 allersnelste lopers.

Tussen 11.00 en 15.00 is er van alles te doen voor jou. We gaan jullie op de hoogte houden van onze plannen.

Route De KidsRun start en eindigt bij BurgGolf Haverleij. Vraag vooral ouders, opa’s, oma’s, buren, vrienden en bekenden om zo veel mogelijk langs de kant aan te moedigen. Hoe meer applaus, hoe harder er gelopen wordt! Voor de jongste sportievelingen geldt dat papa of mama natuurlijk best mee mag rennen.

Check hier voor mooie foto’s van eerdere edities van de Engelenrun!