Inschrijven 2019

Vanaf 12 december 2018 start de inschrijving. Mensen staan te popelen om zich weer in te schrijven…..

Klik hier om je in te schrijven voor de Engelenrun op 10 juni! De startbewijzen vliegen elke editie weg! Er zijn dit jaar weer 250 startnummers voor kinderen die 1200 meter willen knallen. Voor de 6 km en de 12 kilometer zijn dit jaar 550 startnummers te vergeven.  Schrijf je in voor 1 juni, dan ligt er een mooi startnummer met je eigen naam voor je klaar. Je kunt je nog online inschrijven tot zaterdag 10 juni 12.00 uur.
De kosten voor voorinschrijving zijn €4,00 voor de kidsrun (=startnummer + ijsje) en €8,50 voor de 6 of 12 kilometer Engelenrun. Daginschrijving is in principe mogelijk, mits niet alle startbewijzen al zijn afgegeven bij de voorinschrijving. Digitale voorinschrijving wordt geadviseerd, om te voorkomen dat er geen startbewijzen meer beschikbaar zijn, zoals vorig jaar. De  kosten van daginschrijving zijn €5,00 voor de kidsrun en €10,00 voor de 6 of 12 kilometer. Je krijgt:

 • Startnummer met naam (bij inschrijving voor 1 juni).
 • Startnummer zonder naamsvermelding bij inschrijving tussen 1 en 10 juni
 • Een consumptie bij restaurant Magnolia’s
 • Officiële tijdsregistratie
 • Gratis faciliteiten bij Burggolf Haverleij (zoals luxe kleedruimte, toilet, douches)
 • Een herinneringsmedaille
 • Sportdrank bij de finish
 • Water bij drankpost op route en bij doorkomst finish
 • secuur uitgezette routes, nagenoeg verkeersvrij door en om Engelen.
 • HEEL VEEL MUZIEK langs de weg!
 • Vooral veel sportieve gezelligheid! 
 • OPTIONEEL: Je kunt ook meegenieten van een heerlijk eerlijk pastabuffet. Een pastaparty maar dan anders :). Burggolf Haverleij verzorgt op zondagavond een goed en gezellig lopersmaal. Kosten zijn 12,50 per persoon. Deelname kan aangegeven worden op het inschrijfformulier. Later in het jaar zullen we hier meer over vertellen
 • OPTIONEEL: altijd al een nachtje in een tentje willen doorbrengen op die prachtige driving range? Tussen de finishbogen? Dat kan ook! Zondagnacht biedt Burggolf die mogelijkheid. Hierover later meer informatie.

Met deze inschrijving verklaart de deelnemer akkoord te gaan met het reglement.

Klik HIER om je in te schrijven voor de Engelenrun! Screen Shot 04-03-17 at 10.46 PM
(vanaf 12 dec 2018 is de inschrijving geopend)
Als je niet genoeg hebt aan de Engelenrun….
Doe mee aan het Masterklassement van de 073 Summer City Runs: Engelen heeft de Engelenrun, Den Bosch de Staete Makelaars Jeroen Boschloop en Empel de Omloop van Empel. Stuk voor stuk worden deze georganiseerd door gedreven bestuursleden die elk jaar weer de lopers willen verrassen. Daarom zijn we al sinds 2017 deel van het Master-klassement073 Summer City Runs“! Elke hardloper kan zich opgeven voor dit unieke klassement en meestrijden om deze felbegeerde prijs. Je zorgt ervoor dat je je inschrijft voor alle drie de evenementen. Daar verzamel je zoveel mogelijk punten, die je krijgt naar gelang je finishpositie. Na de 3 loopevenementen worden je punten bij elkaar opgeteld en degene met de hoogste score wint de 073 Summer City Runs. Je kunt kiezen uit 2 afstanden, verdeeld over 3 loopevenementen: 16 km of 32 km.
Wil je meer weten? Check de site en het reglement http://summercityruns.nl/
Inschrijven engelenrun 10 juni -6 of 12 km. http://www.engelenrun.nl/inschrijven/
Inschrijven Jeroen Boschloop 18 juni -5 of 10 km
http://www.staete-makelaars.nl/jbl/

Inschrijven Omloop van Empel 30 juni  – 5 of 10 km 
http://www.omloopvanempel.nl/