Faciliteiten en bereikbaarheid

Wij verzoeken de inwoners die deelnemen aan de Engelenrun en de Kidsrun zoveel mogelijk te voet te komen of anders met de fiets. Wij verzoeken deelnemers/toeschouwers die met de auto komen, niet in de wijk te parkeren om overlast voor de buurtbewoners te beperken. Bij Burggolf Haverleij is beperkte parkeergelegenheid.

P1 = Holterveste 1
P2 = Holterveste 2
P3 = BurgGolf
Indien deze vol zijn, worden auto’s doorgeleid naar de berm van de Omloop. Volg bij het parkeren de aanwijzing van onze verkeersregelaars.

Voor de mensen die met het openbaar vervoer komen: er zijn OV-fietsen beschikbaar op het station van Den Bosch. Vanaf het station tot de startlocatie is het 6,5 km fietsen.

 Tijdens de Engelenrun maken we gebruik van de faciliteiten van Burggolf Haverleij en restaurant Magnolia’s. Hier zullen kleedruimtes en douches beschikbaar zijn evenals een plaats waar u uw spullen,  op eigen verantwoordelijkheid, kunt achterlaten. Ook zijn er uiteraard sanitaire voorzieningen.
Op het buitenterrein worden diverse kraampjes opgebouwd voor o.a. uitgifte startnummers en de EHBO en waar u vragen kunt stellen. Ook aan de toeschouwers wordt gedacht.
Burggolf Haverleij en restaurant Magnolia’s zullen er voor zorgen dat u onder het genot van een hapje en een drankje optimaal kunt genieten van de kidsrun en de Engelenrun.