Faciliteiten en bereikbaarheid

Wij verzoeken de inwoners die deelnemen aan de Engelenrun en de Kidsrun zoveel mogelijk te voet te komen of anders met de fiets. Wij verzoeken deelnemers/toeschouwers die met de auto komen, niet in de wijk te parkeren om overlast voor de buurtbewoners te beperken. Op het sportpark van het Engelerhart is er beperkte parkeergelegenheid. Op de Vutter is er de mogelijkheid om in de aangewezen parkeervakken van de verschillende bedrijven te parkeren.
Tijdens de Engelenrun maken we gebruik van de faciliteiten van FC Engelen op het Engelerhart.
Hier zullen klelogo FC Engelenedruimtes en douches beschikbaar zijn evenals een plaats waar u uw spullen, op eigen verantwoordelijkheid, kunt achterlaten. Ook zijn er uiteraard sanitaire voorzieningen.
Op het buitenterrein worden diverse kraampjes opgebouwd voor o.a. uitgifte startnummers en de EHBO en waar u vragen kunt stellen.
Ook aan de toeschouwers wordt gedacht. Zo zal er op het terras en de trappen van het Engelerhart en FC Engelen een geweldig uitzicht zijn, voor het uitbundig aanmoedigen van onze deelnemers.  De kantine van FC Engelen zal er voor zorgen dat u onder het genot van een hapje en een drankje optimaal kunt genieten van de kidsrun en de Engelenrun.