Startlocatie Engelenrun 2019 wordt Burggolf Haverleij

Na 4 jaar met plezier gebruik te  maken van de accomodatie van FC Engelen en Engelerhart is het nu tijd voor een nieuw stekje. Door de competitie planning van de KNVB bestaat er de mogelijkheid dat er nacompetitie gespeeld moet worden in het pinksterweekend. Fc Engelen heeft begin van het voetbalseizoen van alles geprobeerd bij de KNVB om het pinksterweekend geen wedstrijd te hoeven spelen. Helaas wil de KNVB daar niet aan meewerken… Hierdoor hadden wij een nieuwe uitdaging:

Een jaartje overslaan? Nee joh! Een hardloopfeestje moet je vieren!
Op een ander moment in het jaar? Door het 073 Summer City Run klassement was dat geen optie.
Op een ander locatie? Ja! Vanaf dit jaar zijn wij te gast op de driving range van Burggolf Haverleij. Na 2 gesprekken wisten wij het zeker: Samen met Burggolf en restaurant Magnolia’s gaan wij er minimaal net zo’n gave editie van maken als de afgelopen 4 jaar! 
Er gaan dingen veranderen, dat is zeker, maar het wordt gaaf… dat beloven we jou!